Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse toetjes voor jou alleen, kan je Vegamuze ook terugvinden op tal van andere plaatsen in en rond Gent. Kom te weten welke publieke workshops er gepland staan, welke Vegamuze etentjes er in de agenda staan én nog zo veel meer.

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze catering pagina voor alle info!

Herfst in Italië: kookworkshop en wine tasting

Bij de Italiaanse keuken denken we vaak aan zomerse smaken en gerechten, maar ook als het kouder wordt, heeft de Italiaanse keuken heel wat te bieden. Wat dacht je van hartverwarmende risotto’s, decadente lasagnes of dampende stoofpotjes? Ook dàt is Italië! Samen gaan we op culinaire rondreis door de Italiaanse laars en maken unieke, kleurrijke gerechten uit de verschillende Italiaanse streken, telkens met hun eigen typische producten en charme!

11 Dec

Zero Waste Christmas: Kookworkshop met cadeautips

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent vaak een overdaad aan eten, cadeautjes en kleurrijke ietwat kitscherige verpakkingen en decoratie.

Kerst staat niet meteen synoniem voor zero waste… Maar daar brengt Vegamuze graag verandering in!

13 Dec

Aan tafel bij Vegamuze: Winter Extravaganza

Kom genieten van een spetterend wintermenu boordevol seizoensgroenten en hartverwarmende specerijen.