Maak kennis met Vegamuze op één van de publieke events of workshops.

Vegamuze is 'born & raised' in Gent, en dat zullen de Gentenaren geweten hebben! Want naast privé workshops en hemelse catering, kan je Vegamuze meerdere keren op maand in op diverse locaties in Gent terug vinden voor unieke openbare workshops, etentjes of brunches! Neem een kijkje in onze planning hieronder en reserveer alvast jouw plaatsje!

Wil je Vegamuze op jouw event?

Ja, ook dat is mogelijk!
Droom jij van lekkere en originele catering? Wil jij in het huwelijksbootje stappen, maar zoek je nog hemelse, verleidelijke groentengerechten? Of wil je een feestje organiseren en zoek je nog een creatieve culinaire invulling? Dan zit je bij Vegamuze aan het juiste adres! Neem een kijkje op onze catering pagina voor alle info!

Aan Tafel bij Vegamuze: Vegan Brunch Festijn

De lente staat voor de deur en dat viert Vegamuze graag met een oase aan unieke, kleurrijke brunchgerechtjes! Schuif jij mee aan tafel tijdens dit lentefris eetfestijn?

Alles Met Asperge: Vegamuze Kookworkshop

Binnenkort begint het aspergeseizoen en dat betekent dat we met z'n allen zullen genieten van een overvloed aan onze Belgische trots: de witte asperge!

Maar ben je het een beetje beu om steeds asperge à la Flamande te moeten maken? En wil je wel eens iets anders met je asperges doen dan ze enkel bedekken onder een wolk botersaus en eierstruif? Dan is deze workshop iets voor jou!

Vegan Pizza & Pasta Masterclass Weekend

Heb je altijd al willen weten hoe je de lekkerste Napolitaanse pizza’s op tafel tovert? Wil je jouw vrienden en familie verwennen met verse, handgedraaide tortellini? En hoe maak je nou echt de allerbeste vegan kazen? Je komt alles te weten tijdens het masterclass weekend vegan pizza en pasta maken door Marco & de Muze!