Vegamuze Catering: ideaal bij je thuis, op jouw feest of bij jouw bedrijf!

Vegamuze drukt met unieke en creatieve catering een groene en gezonde stempel op de cateringmarkt en hoopt via originele smakencombinaties waarin groenten centraal staan de klant een unieke ervaring te bieden.

Met onze catering willen we maar één ding: groenten leuk en lekker maken! En dat op een originele, innovatieve en af en toe lekker gekke manier! Deze creatieve manier van koken gaat hand in hand met de 3 grote passies van Vegamuze

1) Less Waste More Taste: we koken met alles wat groenten en fruit ons te bieden heeft. Dus ook met de bladeren, lof en schil dat al te vak in de vuilnisemmer belandt.
2) Gebak met Groenten: We vieren de veelzijdigheid van groenten met een heel gamma secret veggie desserts en gebak
3) De Wonderlijke Wereldkeuken: onze multiculturele samenleving wordt steeds weergegeven op het bord. Van Afrika tot in Amerika!

Neem een kijkje in de mogelijkheden hieronder en misschien vind je wel de geknipte oplossing voor jouw cateringaanvraag!

Enkele heel tevreden klanten:

Yves Rocher Belgium (kookdemo en hapjes)
Starterslabo (taartreceptie)
UGent (doctoraatsrecepties)
Trias NGO (lunchcatering)
ExpertAcademy (walking dinner)
Pulse Transitienetwerk vzw (ontbijt en lunch buffet)
en nog heel veel andere professionele en particuliere feesten!

Ben je op zoek naar catering die niet echt overeen komt met de oplijsting hieronder? No problemo! Vertel me jouw verhaal en ik kijk persoonlijk of we jou kunnen helpen!

Lieve Groentjes,
Eveline
Vegamuze

Vegamuze's aanbod

Candlelight Dinner

Wil jij je familie of partner verrassen met een diner bij kaarslicht? Dan is dit zeker iets voor jou! Een vier-gangen verrassingsdiner; een ode aan de creativiteit en de seizoenen! Hou je van Italiaans, de Mediterrane keuken, of toch liever Indisch of Mexicaans? Of een reis door heel de wereld? Laat me weten in welke richting je denkt, en ik creëer speciaal voor jullie een uniek diner vol verrassingen! Het menu kan ook met aangepaste natuurwijnen aangevraagd worden.

beschikbaar vanaf 2 personen, vanaf €35 per persoon

BBQ aan huis

Voor alle barbecue liefhebbers die houden van gegrilde BBQ gerechtjes, maar zelf weinig kaas gegeten hebben van BBQ'en zelf: geen nood! Vegamuze komt bij jou thuis de lekkerste BBQ gerechten op de grill gooien en serveert er meteen een waaier aan salades bij die zonder enige moeite de titel "randanimatie" overtreffen. Dit is BBQ zoals het hoort te zijn: uitbundig, heerlijk lekker en volledig plantaardig!

beschikbaar vanaf 10 personen

Ontbijt en/ of lunchbuffet

Ben je nog op zoek naar een origineel ontbijt of lunch concept voor op je werk of een bepaald event? Het ontbijt en lunchbuffet bevat een waaier aan verschillende gerechten. Ontbijt is een combinatie van zoet en hartig, gezond en stout en ideaal om de dag mee te starten. Het lunchbuffet bestaat standaard uit 2 verschillende boterhammen met originele toppings en 3 verschillende maaltijdsalades. Optioneel kunnen jullie ook soep, quiche of taco's aanvragen.

beschikbaar vanaf 15 personen

Hapjesreceptie

Beschikbaar voor bedrijven en particuliere feesten (verjaardag, trouw, etc) Laat je gasten verwennen met 4 tot 6 verfijnde hapjes! Mengeling tussen warme en koude hapjes is mogelijk.
Had je graag drank en bediening? Aarzel dan niet om dit mee te delen!

beschikbaar vanaf 20 personen

Brunch aan Huis

Wil jij je familie en vrienden verrassen met een brunch aan huis? Dat kan! Vegamuze zet bij jou thuis een heus brunch buffet op met een waaier aan hartige en zoete gerechten, boordevol smaak, groenten en wereldse specerijen! Had je graag een brunch met bubbels ? Let me know , en ook de mimosa's zullen klaar staan!

beschikbaar vanaf 10 personen

Walking Dinner

Wil je dat je gasten met een goed gevulde maag naar huis gaan? Dan is de Walking Dinner formule iets voor jou! Vegamuze voorziet 4 gerechten (zowel warm als koud) die naar lieve lust kunnen worden opgeschept. Van Indische curry tot Italiaanse orzotto of een Turks stoofpotje.

beschikbaar vanaf 15 personen

Afternoon Tea

Voor een originele koffiepauze op het werk of een verjaardagsfeestje voor je beste vriendin: met het afternoon tea buffet zit je altijd raak! Een waaier aan gebak, verschillende dessertjes en enkele hartige en gezonde snacks, en uiteraard de nodige thee en koffie om het geheel af te maken.

beschikbaar vanaf 10 personen

Vraag vrijblijvend meer info

Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen? Ik vertel je er graag meer over. Ben je al meteen overtuigd? Dan kan je meteen een catering boeken!

Locatie?

Zet bij jouw aanvraag steeds duidelijk op welke locatie de opdracht doorgaat en of er ter plekke een keuken ter beschikking is of niet. Zo kan ik voor jou een perfecte offerte opmaken!

Menu?

Elke cateringopdracht is steeds 100% vegan (geen zuivel, vlees, vis en eieren) en boordevol groenten. Bovendien werken we steeds met unieke smakencombinaties en inspiratie uit de wereldkeuken. 

Prijs?

De  prijs per persoon is steeds afhankelijk van de formule die je verkiest. Wens je ook drank (alcoholisch of niet) en bediening? Vermeld het zeker in de aanvraag en we maken voor jou een offerte op!